Přemýšlím co si dát v dnešní době bezpečného k večeři. Uvažuji o rybě fugu.

komentářů 9

Filed under Ptákoviny

9 responses to “

  1. Máš licenci na kuchání?

    • vidoulsky

      To už není aktuální, psal jsem to v době německých kuřat, polské silniční soli a podobných fujtajblů. Ted už je vše pečlivě utajeno, kluci se dohodli.

      • Aha – no mě bude mnoho z Tvého psaní unikat – nemám ten politický přehled. Ze zahrádky vidím akorát k těm kontejnerům přes plot u slepic. A na televizi bych se už koukat neuměla, i když bych ji měla.

        Omylem jsem se u přátel podívala na zprávy – holčička sedm hodim pod sukní mrtvé maminky, ještě teď se toho nemůžu zbavit.

        Nemůžu si brát na svá bedra neštěstí celého světa a z toho důvodu je pro mě to koukání tabu.

      • Jinak, samozřejmě, zasazeno do té doby, je tahle hláška skvost! 😀

  2. Hele Vidoulsky, můžu Ti říkat ŠVM?

  3. A v tuto chvíli přišel Oleg s nějakým varováním ohledně alkoholu – nějací i mrtví prý – a si já zrovna nalila zdravotně vodku na vymačkaný citron s ledem.

  4. ŠVM, taky se (a že až překvapivě často – někdy od rána až do večera) bavím sama sebou 😀 a neměla bych odvahu tuhle svou zábavu nabídnout ještě i někomu dalšímu.

Zanechat odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit /  Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit /  Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit /  Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit /  Změnit )

Připojování k %s