Setkání s mořským vlkem

Napsáno 5.11.2013!

Opláchnout pod tekoucí vodou, osušit papírovým ubrouskem, břišní dutinu vyplnit hladkolistou petrželkou, jo abych nezapomněl, ještě i uvnitř nasolit, nasolit i na povrchu, posypat paprikou, kmínem a moukou. Někdo používá hladkou mouku, já polohrubou, chuť je stejná, ale vypadá to víc mlynářsky, což je název tohoto způsobu přípravy. Zastříknu rýžovým olejem (je úžasný, bez chuti a řídký, neulpívá, rychle okape) a vrazím pod gril. Tak na pět minut. Skvostné.
Ovšem jestli máte chuť na ty mořské vlky, které má pravděpodobně na mysli v předčasném komentáři (již z 4.11.2013 dole) Mirka, kde připomíná můj milovaný Terst, nechte je grilovat déle. O hodně déle. Mají tuhé a mozolnaté končetiny a jsou šlachovití. Jinak je příprava stejná.

komentáře 2

Filed under Z deníku gastrosexuála

2 responses to “Setkání s mořským vlkem

  1. Příběhy z Terstu?

    Píšeš si dopředu nadpisy, abys nezapomněl, o čem chceš psát? Rafinované.

    Někdy skutečně stačí jen nadpis a vnímavý čtenář už ví…

  2. Aha recept.

    A já už Tě viděla v přístavní putyce…

Zanechat Odpověď

Vyplňte detaily níže nebo klikněte na ikonu pro přihlášení:

WordPress.com Logo

Komentujete pomocí vašeho WordPress.com účtu. Odhlásit / Změnit )

Twitter picture

Komentujete pomocí vašeho Twitter účtu. Odhlásit / Změnit )

Facebook photo

Komentujete pomocí vašeho Facebook účtu. Odhlásit / Změnit )

Google+ photo

Komentujete pomocí vašeho Google+ účtu. Odhlásit / Změnit )

Připojování k %s